RSS Feed

Mt2tr Hack - Metin2tr Hack

Posted by Deyvil Etiketler: , , ,


~InClientHack - Hile Menüsü Sistemi~
Selam arkadaşlar, bu hack sistemi sizin metin2nizin içine yeni bir hile getiriyor.Gercekten süper bi hile seti! Ancak Metin2 Türkiye'de çalışmıyor! Belki çalışır ben denemedim.Ancak gerçekten harika bir sistem olduğuna bizzat ben şahit oldum.

Metin2 Pvplerde ve kendi serverinizde %100 çalişir.


Yani yine TURK Metin2 Hile forumlarında bi ilk...Bu da demektir ki LimonForum.COM!un sizin için bi ayrıcalık olduğu tekrar ortaya koyulmuştur.












InClientHack Hile Menüsü:






1)Combo tipleri: Combo kapama, Combo-1,Combo-2
2)No Skill Wait: Hiç beklemeden istediğiniz kadar skill basabilirsiniz.Bu bu menüdeki bana göre en iyi hile ard arda 50 tane kilic cevirme bile atabilirsiniz.
3)Atack Speed: Mavi Renkli yere yazdığiz rakam sizin saldırı hızınız olacaktır."SET"e tıkladiğiniz zaman o sayi aktive olacaktir.
4)Walk Speed: Mavi Renkli yere yazdiğiniz rakam sizin koşma hizinizi olacaktir."SET"e tikladiğiniz zaman o sayi aktive olacaktir.
5)Teleport: Mor renkli yere yazdiğiniz koordinatlar sayesinde haritada istediğiniz yere anında ışınlanabileceksiniz.Koordinatları yazdıktan sonra "WARP" tuşu ile ışınlanabilirsiniz.
6)Tag und Nacht: Yani GECE ve GÜNDÜZ anlamındadır."TAG"a bastığınız zaman gece, "NACHT"
ortamı gündüz yapıcaktır .
7)Schnee: "Schnee an" Kar yağdırmadır buna tıkladığınız zaman GM olasanız bile kar yağdırabilirsiniz."Schnee aus"Da kar yağdırmayı durdurur.
8)Character: "Hide"a bastığınız zaman karakteriniz GM olmasaniz bile görünmez olur."Unhide"da görünür yapar.
9)Auto Pick up:Oto toplamadır."An" bastığınız zaman açilir."Aus" kapatır.

Aynı zamanda içinde otomatik skillhack, yardımcı skill puanları ve GM-tool vardır.GM tool yani GMseniz GM kodu yazabileceğiniz bi yerdir.Açmak için "ö" tuşuna basiniz.

Yeni Eklenenler:

Warp To Player or Mob: Üstüne tikladiğiniz event.e "warp"a basarak işinlanabilirsiniz.
Uprage %? :+ Basarken yüzde kaç gececiği yazar.Demircinin üstüne itemi koyunca çıkar.
Save ID & PV: Mod.un içindeki ıd.cfg nin içinde başlangıcta save ıd pw ye basarsaniz kayıt eder.Ve her Metin2 açişinizda id pw yazili durar.
Oto InClient Skill Hack:Otomatik olarak bedenselseniz 2 zihinsel skili açilacaktir.Puan verip geliştirebilirsiniz.

Bedenselseniz->Zihinsel skilleri
Zihinselseniz->Bedensel skilleri
Büyülü Silah->Karabüyü
Karabüyü->Büyülü Silah
Yakin Dövüş -> Uzak Dövüş
Uzak Dövüş->Yakin Dövüş
Kutsama->İyileştirme
İyileştirme->Kutsama

En fazla 7 skill olarak beceri pencerenizle gözükecektir.Kullanmak isterseniz, karakterinizi geliştirirken puan verirsiniz kullanmak istemezseniz vermezsiniz.

Yardımcı skillhack: Buda otomatik yan skilleri(at çağirma,liderlik vs.) içindir.Lvl atladiğiniz zaman 1 puan gelir.Benim 73 lvlde 3tane m1skillim oldu. /Ski kodlari bazi serverlarda işlemiyor işte onun için bu sistem.



Bu serverda ben GM değilim bi tane pvp server.Bende test için bunu denedim.